Erbjudanden

Satsa på ett smart träningsredskap

0

Om du vill kunna träna både styrka och kondition på ett bra sätt hemma, så är det rätt smart att satsa på ett köpa dig en stepbräda. Det finns bra erbjudanden på stepbräda och stepbänk hos Billig Fitness. En stepbräda kallas ibland för step up bräda. Just för att man kliver upp på den. Den påminner om en avlång pall kan man säga, fast lägre. Stepbrädor är ett redskap som man länge har använt sig av inom aerobics och fitness. Du kanske tänker det går lika bra att ha en låg pall att träna med, men det är inte att rekommendera. Den kan välta eller halka i väg. En stepbräda står stadigt på golvet samt att det även är halkskyddat uppe på den.

Med en egen stepbräda hemma så kan du träna på många olika sätt. Du kan gå upp och ner, du kan hoppa upp och ner och det med eller utan vikter.

Många användningsområden

Stepbrädor har ett brett användningsområde. Du kan använda den för att träna kondition så väl som du kan träna styrka med hjälp av den. Mest träning ger den till dina vader, dina lår samt din rumpa. Dock går det att använda den för att träna armarna och då göra armhävningar, dips eller core-övningar. Stepbrädor är även bra att använda för att träna din balans. Att ha en sådan hemma är smart, för den tar knappt upp någon plats. Den är enkel att använda och ger dig en varierad träning.

Om du vill, så kan du använda dig av vikter samtidigt som du använder din stepbräda. Du håller då i vikterna medan du går upp och ner för den. Du kan vara säker på att den står stadigt med, där du ställt den. Så den tål att användas både för steg, hopp och annat, utan att halka iväg eller välta.

Ergonomiska skrivbordstillbehör

Previous article

Hitta bra pris på LEI kod

Next article

You may also like

More in Erbjudanden