Erbjudanden

Inred din uteplats kreativt

0

Dags att inreda en uteplats? Då har du ett roligt och kreativt arbete framför dig. En uteplats kan dekoreras på många olika fantasifulla sätt. Fördelen med en uteplats jämfört med inomhus är att du kan vara mer flexibel. Möbler kan flyttas runt enklare än i ett vardagsrum där du kanske inte har så mycket yta. Läs vidare för några tips om hur du skapar den perfekta uteplatsen!

Inte fel att blanda

Våga blanda och mixa när du köper utemöbler. De måste inte vara av samma serie för att det ska snyggt ut. Genom att köpa möbler från olika märken, i olika material och med olika design skapar du en mer levande uteplats. Det ger en avslappnande känsla.

Blanda färger och mönster

Våga också blanda färger och mönster. Allt behöver inte vara i samma färg – det kan faktiskt se lite tråkigt ut. Fundera på vilka färger du har i hemmet i övrigt och försök använda dig i ungefärlig utsträckning av samma färgpar.

Flera sittgrupper ger variation

Ett annat hett tips är att skapa flera sittgrupper på den stora uteplatsen. Solen rör sig som bekant under dagen samtidigt som det vissa dagar är för varmt att sitta i solen. Skuggan är också den plats där man oftast vill äta en måltid.

Genom att skapa små sittgrupper men flera i antalet får du en uteplats som kan användas oftare, längre och mer frekvent. Omväxling förnöjer!

Hitta utemöbler på vidaxl.se

Vidaxl.se har ett stort utbud av utemöbler. Allt från de stora festerna som ska rymma dussintals människor till mindre bord och stolar som lämpar sig för två. Du kan se alla produkter här på deras hemsida.

Glöm inte dekorationen

Utemöbler i all ära för att skapa en hemtrevlig uteplats – men glöm inte bort dekoration. Det är oftast alla de små sakerna som ger den där pricken över i:et i inredningen. Vimplar, små bestyr, bord, stolar, bänkar, träd, krukor och växter. Våga experimentera för att skapa en perfekt uteplats!

Lån för dig som vill köpa bil

Previous article

Patroner och köksknivar – två saker att beställa online

Next article

You may also like

More in Erbjudanden