Uncategorized

Ergonomiska skrivbordstillbehör

0

Allt fler personer spenderar mer och mer tid framför datorn hemma. Är du en av dom? Om du har börjat arbeta hemifrån utan att investera i smarta skrivbordstillbehör har du säkert redan börjat få ont i ryggen, axlarna eller till och med besvär med musarm.

Med rätt skrivbordstillbehör kan du enkelt förebygga smärtor!

Spara på ögonen med en skrivbordslampa

Du som sitter många timmar om dagen framför datorn har säkert märkt av trötta och torra ögon. Det är något du enkelt kan undvika med hjälp av en skrivbordslampa.

Då ögonen får tillräckligt med bra ljus blir de inte lika lätt överansträngda. Resultatet är att du själv kan koncentrera dig bättre och längre!

Skrivbordsunderlägg håller allt på plats

Ett bra skrivbordsunderlägg förhindrar att dator, papper och annat glider undan då du arbetar. Samt att det blir mycket bekvämare att vila armarna mot skrivbordet då du använder datorn.

Använder du en mus till datorn eller behöver du förvaringsfickor på skrivbordsunderlägget? Investera i ett skrivbordsunderlägg som är anpassat efter dina behov.

Andra bra skrivbordstillbehör

Det finns många smarta produkter du kan använda dig av för att organisera skrivbordet. Då allt har en egen plats hittar du det du behöver samt att du inte behöver sträcka dig över hela skrivbordet!

  • Förvaringsboxar

  • Pennställ med plats för anteckningsblock

  • Dokumentsamlare

  • Hålslag

  • Häftapparat

  • Gemkopp

Detta är bara några av alla de otaliga produkter du kan behöva på skrivbordet för att organisera på ett optimalt vis. Men självklart behöver du anpassa tillbehören utefter de arbete du utför.

Kabelkorg för enkel åtkomst

Du som arbetar på en laptop vet med dig att ibland laddar batteriet ur och du måste snabbt leta fram laddaren och ett eluttag! Med en kabelkorg fäst under skrivbordet har du alltid snabb och enkel åtkomst till eluttag utan att behöva resa dig. Även om det inte är laptopen som behöver laddas arbetar de allra flesta av oss även mycket med telefonen!

Lån när du behöver köpa ny inredning

Previous article

Satsa på ett smart träningsredskap

Next article